Personal (ej uppdaterad)

Tania Marie Randquist Ägare, verksamhetschef och företagsledare Tania är utbildad socionom med inriktning verksamhetsledning och har en masterutbildning från Karolinska Institutet inom arbete och hälsa, med inriktning beteendevetenskap och psykologi. Hon har arbetat som biståndshandläggare, enhetschef och utredare inom bland annat äldreomsorg. Detta har gett henne en stor erfarenhet av personalfrågor, utredningsarbete och rehabiliteringsfrågor när det gäller arbetsmiljö- och hälsa. Tania brinner för att skapa en bra arbetsmiljö, med god hälsa och trygghet i fokus och det är viktigt för henne med en fin och själfull arbetsplats, där alla ska trivas – djur, djurägare, personal och chefer.

Tania Marie Randquist
Ägare, verksamhetschef och företagsledare
Tania är utbildad socionom med inriktning verksamhetsledning och har genomgått kurser inom masterutbildningen arbete och hälsa med inriktning beteendevetenskap och psykologi på Karolinska institutet. Hon har arbetat som biståndshandläggare, enhetschef och utredare inom bland annat äldreomsorg. Detta har gett henne en stor erfarenhet av personalfrågor, utredningsarbete och rehabiliteringsfrågor när det gäller arbetsmiljö- och hälsa. Tania brinner för att skapa en bra arbetsmiljö, med god hälsa och trygghet i fokus och det är viktigt för henne med en fin och själfull arbetsplats, där alla ska trivas – djur, djurägare, personal och chefer.

Raad Askar Delägare och chefsveterinär Raad är, tillsammans med sin fru Tania, ägare till kliniken. Raad har tidigare haft en egen mindre veterinärsklinik, Veterinova, samt bland annat arbetat som veterinär för Katthemmet, Kattstallet samt Karolinska Institutet i Stockholm. Idag jobbar Raad förutom på Doctrivet Smådjursklinik även som universitetsveterinär på Stockholms universitet. Raad har stor kunskap om och ett stort intresse för kattsjukdomar och sjukdomar hos exotiska djur, fåglar och mindre smådjur, som gnagare och kaniner.

Raad Askar
Delägare och chefsveterinär
Raad är, tillsammans med sin fru Tania, ägare till kliniken. Raad har tidigare haft en egen mindre veterinärsklinik, Veterinova, samt bland annat arbetat som veterinär för Katthemmet, Kattstallet samt Karolinska Institutet i Stockholm. Idag jobbar Raad förutom på Doctrivet Smådjursklinik även som universitetsveterinär på Stockholms universitet. Raad har stor kunskap om och ett stort intresse för kattsjukdomar och sjukdomar hos exotiska djur, fåglar och mindre smådjur, som gnagare och kaniner.

Ilaria Occhibove Leg. Veterinär Ilaria har tidigare arbetat som veterinär i Italien där hon har 3 hundar och 3 katter. Ilaria började jobba på Doctrivet i september 2016. ”Att vara veterinär har alltid varit min dröm. Även om arbetet ibland kan vara sorligt är det för det mesta underbara dagar och det är fantastiskt att få träffa och hjälpa så många olika djur som alla har olika personligheter.”

Ilaria Occhibove
Leg. Veterinär
Ilaria har tidigare arbetat som veterinär i Italien där hon har 3 hundar och 3 katter. Ilaria började jobba på Doctrivet i september 2016.
”Att vara veterinär har alltid varit min dröm. Även om arbetet ibland kan vara sorligt är det för det mesta underbara dagar och det är fantastiskt att få träffa och hjälpa så många olika djur som alla har olika personligheter.”

Andrzej Szlesiński Leg. Veterinär Andrzej tog examen 1997 och började jobba som veterinär på Doctrivet i mars 2016. Andrzej tycker mycket om djur och har haft en hel del djur själv genom åren -t.ex. en hund, katt, marsvin, mus och orm samt råttor, gerbiler, iller, sköldpaddor, ödlor, och fiskar. Andrzej är särskilt intresserad av kirurgi och exotiska djur. ”För mig är det viktigt att ha ett arbete som ger mig nära kontakt med djur, natur och människor. Som veterinär kan jag få allt på en gång.”

Andrzej Szlesiński
Leg. Veterinär
Andrzej tog examen 1997 och började jobba som veterinär på Doctrivet i mars 2016. Andrzej tycker mycket om djur och har haft en hel del djur själv genom åren -t.ex. en hund, katt, marsvin, mus och orm samt råttor, gerbiler, iller, sköldpaddor, ödlor, och fiskar. Andrzej är särskilt intresserad av kirurgi och exotiska djur.
”För mig är det viktigt att ha ett arbete som ger mig nära kontakt med djur, natur och människor. Som veterinär kan jag få allt på en gång.”

Sofia Granath
Djurvårdare
Sofia har arbetat på Doctrivet Smådjursklinik sedan sommaren 2017. Hon brinner särskilt för att hjälpa hemlösa djur och har själv agerat jourhem för över 30 katter. Sofia har själv två illrar och en föredetta hemlös katt. ”Att få finnas här för att på bästa sätt hjälpa varje enskilt djur och varje ägare känns viktigt och meningsfullt för mig”.

Nicole Baumann
Djurvårdare
Nicole har arbetat som djurvårdare på Doctrivet Smådjursklinik sedan sommaren 2017 och har ett särskilt intresse för hundar. Hon äger själv en Berner Sennenhund. ”Jag älskar djur och valde att arbeta som djurvårdare eftersom jag får hjälpa både djur och de människor som bryr sig om djuren”.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes