Vi tar emot akutpatienter – ring oss innan du anländer!

Vi tar emot akut sjuka djur under ordinarie öppettider.  Vi önskar att ni ringer oss innan ni kommer in med ert djur, eftersom vi vissa dagar kan vara fullbokade med både bokade tider och andra akutfall.

Är det svårt med transporten hit med ert akut sjuka djur, ring till någon av Stockholms djurambulanser:

Djurambulansen i Stockholm, telefon: 08-588 03 112
Svenska Djurambulansen, telefon: 0771-999112

På Doctrivet Smådjursklinik finns resurser för en hel del akutsjukvård, men i vissa fall måste vi remittera er och ert djur vidare till ett större djursjukhus. Det vi i dessa fall kan hjälpa till med är att påbörja akut- och chockbehandlingen och ge eventuella mediciner och smärtlindring,  så att djuret är under behandling medan ni sedan väntar i jourkön på remissdjursjukhuset

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes