Om Kliniken

Doctrivet Smådjursklinik grundades av Tania Marie Randquist och Raad Askar den 2 juli 2012. Det är ett familjeföretag och även dottern Isabella har fått sätta sin prägel, då första bokstaven i varje familjemedlems namn är representerat i klinikens namn, Doctrivet. Under 2015 utökades Doctrivetfamiljen även med lilla Sofia.

Tanken på att starta en egen veterinärklinik började gro hos det gifta paret redan år 2007, då Raad startade upp hans mobila veterinärpraktik Veterinova. Veterinova var en liten klinik, som satsar mycket på hembesök. Men det lockade att bygga upp en större veterinärklinik, där man skulle kunna göra mer och större utredningar. Efterfrågan efter just en sådan klinik har ökat under åren och beslutet togs att starta Doctrivet Smådjursklinik.  Idag är Doctrivet en modern veterinärklinik som erbjuder kvalificerad djursjukvård och rådgivning inom såväl kirurgi som medicinska behandlingar.

Det är viktigt för Raad och Tania att måna om sina kunder och sin personal. Att alla ska bemötas på ett respektfullt och vänligt sätt, må bra och trivas. Doctrivet ska vara ett företag med själ!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes